Met ingang van 1 januari 2019 zijn Connecting Lilies en de L&M Groep een intensieve strategische samenwerking aangegaan. De specialist op het gebied van inkoop en verkoop van lelies beschikt over een groot assortiment lelies die zij rechtstreeks van de bron kunnen leveren.

De samenwerking betekent dat Connecting Lilies de complete inkoop en verkoop van lelies op zich zal nemen. De efficiency en de afzetmogelijkheden voor de aangesloten kwekers en handelsbedrijven worden door deze samenwerking vergroot. Jan Willem Leeuwenburg, directeur van de L&M Groep, en Otto de Ruiter, algemeen directeur van Connecting Lilies, hopen door het bundelen van de krachten gezamenlijk ‘hét Leliehuis van Nederland’ te kunnen worden.

Over de L&M Groep
Het familiebedrijf L&M Rijnsburg BV is in ruim 70 jaar uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen de internationale bloemenbranche. Een familiebedrijf van wereldformaat dat zich met haar grootschaligheid en optimale prijs-kwaliteitverhouding richt op de Retail. In de afgelopen jaren is L&M Rijnsburg, mede door de overname van een aantal andere bedrijven, uitgegroeid tot de L&M Groep. De verschillende bedrijven die onderdeel zijn van de groep zijn allemaal uniek en hebben hun eigen toegevoegde waarde. Doordat de bedrijven binnen de L&M Groep elkaar versterken, kan er optimaal ingespeeld worden op wensen en behoeften van deze dynamische markt. Het specialisme van Connecting Lilies past hier uitstekend bij.

 

Over Connecting Lilies

Sinds 2010 richt Connecting Lilies zich exclusief op de markt van lelies. Vele Europese retailers worden direct of indirect beleverd door Connecting Lilies. Het bedrijf beschikt over een groot assortiment lelies. Er wordt nauw samengewerkt van bollenkwekers tot aan het bloemenschap in de supermarkt. Met eigen en nabijgelegen gecertificeerde kwekerijen in Nederland als ook in Zuid-Europa, kan er flexibel worden ingesprongen op vraag en aanbod vanuit de markt. Directie en management van Connecting Lilies blijft ongewijzigd en bestaat uit Otto de Ruiter, Danny Bischoff en Leon Duijvestijn.