Waar wij voor staan

Als L&M Groep zetten we altijd de consument voorop en doordat de verschillende bedrijven zich op verschillende doelgroepen richten, kunnen we elk segment van de markt optimaal bedienen.

Samen zoeken we elke dag naar duurzame verbeteringen die uiteindelijk leiden tot een beter product. Door deze samenwerkingen is de kracht van ons bedrijf gegroeid en hebben wij ons ontwikkeld tot een belangrijke schakel binnen de bloemenketen.

De verschillende bedrijven binnen de L&M Groep werken intensief samen. Dit zorgt onder meer voor belangrijke synergievoordelen op het gebied van inkoop, administratie, transport, ICT, marketing en huisvesting.

De kracht van L&M Groep

De bedrijven zijn allemaal uniek met hun product of dienstverlening. Doordat de bedrijven binnen de L&M Groep elkaar aanvullen en versterken, kunnen we optimaal inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Geschiedenis

Het prille begin

In 1948 beginnen de bloemeninkopers Joost Leeuwenburg, Jan Mooten en Frans Kiel het bedrijf KLM’s Bloemen. Enige jaren later neemt partner Frans Kiel afscheid. Het bedrijf gaat verder onder de naam Leeuwenburg & Mooten. In 1979 nemen Joost Leeuwenburg en Wil Boogaards het stokje over. Samen zijn zij vastbesloten om de beste in het vak te worden, net als hun voorgangers.

Groei en waardering

In 2007 wordt het harde werken bekroond met de doop van een eigen tulp: de Lions Glory. Vanaf 2013 wordt het bedrijf onder leiding van Jan Willem Leeuwenburg internationaal op de kaart gezet en wordt verduurzaming in de bedrijfsvoering steeds belangrijker. Nieuwe samenwerkingsverbanden zijn hiervan het resultaat (Growing Together en Lefloro).

Energiek familiebedrijf

Op 1 januari 2018 treedt Joost terug als aandeelhouder en is het familiebedrijf volledig eigendom van de zonen Jan Willem, Danny en Lennard Leeuwenburg. In de afgelopen jaren is L&M Rijnsburg BV met de overname van diverse bedrijven en een samenwerkingsverband uitgegroeid tot de toonaangevende L&M Groep.

–  VE bloemengroothandel (2016)

–  Waxed Roses Sensations (2016)

–  Flowerfactory (2016)

–  Zami (2018)

–  Flora Flower (2018)

–  Lilies Direct (2020)